čtvrtek 13. ledna 2011

IDT přenášet informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/idt-transmit-touch-information-over-displayports-auxiliary-chan/:
Stále přemýšlel, jestli budoucnost displeje vazby skutečně spočívá v DisplayPort ? Těžko říct jistě, ale to rozhodně dělat IDT dobrý důvod pro to s jeho poslední demonstraci. Integrovaná zařízení Technologie zdánlivě přišel na to, jak se informace shuffle kontaktu prostřednictvím stávajících DisplayPort je pomocný kanál, který zjednodušuje a snižuje náklady na integraci dotykovou technologií do tablet, notebooky, AIO počítače, monitory, atd. Je to bytí oslavován jako první na světě využití DisplayPort AUX kanálu nést data dotykové obrazovky, a pokud se prokáže pevné prototypu, bude to umožňují výrobcům notebooků k odstranění rozhraní USB komunikace z hostitele na panelu a snížení počtu vodičů, které musí projít displeje závěs. A víte, co to znamená - štíhlejší, pružnější vzorů . IDT není štěkání o datum vydání jeho poslední trik, ale my jsme hádat, to bude mít displej tvůrci prosit o přístup v žádném okamžiku bytu.

Pokračovat ve čtení IDT předávat informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je

IDT přenášet informace přes dotykový pomocný kanál, DisplayPort je původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 16:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje IDT | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat