čtvrtek 13. ledna 2011

DARPA MSEE k vývoji nových matematického jazyka, rasy vnímajících strojů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/darpas-msee-to-develop-new-mathematical-language-race-of-senti/:
Hyper-ambiciózní lidi na DARPA jsou zcela nad současným stavem vojenských sběru dat, a oni jsou si jistý, že vědí, jak to opravit: učit senzory, jak myslet. No, že mám nápad jak to opravit, ale už natáhl výzvu k matematik dělat špinavou práci. Matematika Sensing, vykořisťování, a spuštění (MSEE) Program se snaží jednotný matematický jazyk, který vyučují třtiny senzory nejen sbírat data, ale interpretovat, a jednat podle toho taky. Cílem je eliminovat "záplavy údajů", která pochází z někdy-rostoucí proudy informací, jako je mobilní telefon zachytí a video drone kanály, což analytici zaměřit se na důležité věci. V současné době břemeno padá na člověka vyložit ohromující množství informací shromážděných vojenské senzory, ale DARPA je přesvědčena, že právo algoritmus mohl stroje chápání světa již v roce 2014. Která vám dává právo kolem tří let splnit každé fantasy, co jste kdy měli.

DARPA MSEE k vývoji nových matematického jazyka, rasy vnímajících strojů původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 06:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nebezpečí Místnost | zdroje FedBizOpps | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat