čtvrtek 13. ledna 2011

iGUGU InterneTV pracuje jako slíbil ve své podivné malý výklenek (hands-on)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/igugu-internetv-works-as-promised-in-its-strange-little-niche-h/:

Poprvé jsme spatřil InterneTV marketingových materiálech je iGUGU jsme vycítil něco podivného v okolí. Po shlédnutí unikátní produkt v akci i když jsme se rozhodli dát ji trochu víc úvěru. Na rozdíl od většiny řešení internetové televize, které spoléhají na set-top-boxy pro streamování obsahu, iGUGU produktové pokusy o připojení stávající počítače k televizi jednodušší používat software, bezdrátové nebo kabelové TV konektor, a speciální QWERTY klávesnice dálkového ovladače. Tento software pak zajišťuje ne-tak-docela TV rozhraní pro procházení jakýkoli typ obsahu počítač mohl normálně přístup k on-line. Věrni své slovo, jsme sledovali video systém hrát na ABC.com a dalších blokovaných stránek zařízeními, jako jsou krabice Roku nebo AppleTV nemůže získat přístup. Aplikace také umožňuje uživatelům přehrávat obsah uložený na místním počítači a agregáty obsah v pre-obsadil "kanály", jako je místní zprávy, filmy a televizní pořady. To je všechno omáčku, ale nejsme si jisti svou hodnotu 99 dolarů považovat to ještě vyžaduje počítač k práci. Pro více snímků z UI komponent a součástí procházet galerii níže.

iGUGU InterneTV pracuje jako slíbil ve své podivné malý výklenek (hands-on) se původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 00:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat