čtvrtek 13. ledna 2011

Aktivní-i sluneční brýle lstivě zachytávání videa, přehraje je na integrovaný displej

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/active-i-sunglasses-slyly-capture-video-plays-it-back-on-integr/:
Interaktivní Group - stejné lidi, kteří zničili naše životy v loňském roce se Cyber Clean - jsou zpět zpět. Vážně. Společnost poslední trik Gizmo je aktivní-i sluneční brýle, oslavován jako planeta nejmenší samostatný audio a video nahrávání / přehrávání zařízení. Zjednodušeně řečeno, budete mít sadu poněkud nevzhledné brýle (s "polarizačními čočkami pro optimální UV-ochranu," ne méně), s vestavěným-in videokamery vpravo podél nosu. Je zde umístěna pro maximální utajení, a to je schopné zachytit až dvě hodiny low-res video, po skutku se děje, mohou uživatelé skutečně zobrazit jej zpět na monokulární diváka, nebo pokud potřebujete rozebrat to Jack Bauer- styl, můžete složit klipů do vašeho PC nebo Mac přes rozhraní USB. K dispozici je také TV výstup, microSD slot expanze a svázaný pouzdro, ale váš odhad je stejně dobrý jako ten náš, pokud jde o ceny. Něco nám říká, místní špionážní obchod může být více "dozvědět v."

Pokračovat ve čtení Active-i sluneční brýle lstivě zachytávání videa, přehraje je na integrovaný displej

Aktivní-i sluneční brýle lstivě zachytávání videa, přehraje je na displeji integrované původně objevila na Engadget na st. 12.01.2011 21:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat