čtvrtek 13. ledna 2011

Thermo Zrcadlo opatření tělesné teploty, nám dává něco jiného a upřeně se na

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/thermo-mirror-measures-body-temperature-gives-us-something-else/:
Jak dobře vypadající jako jsme my - a víte, že jsme se - my někdy unaví hledí do zrcadla. Upřímně řečeno, kromě připomínající naše podobnost s mladým Sean Connery, standardní zrcadlo opravdu nedělá moc, ale Thermo Zrcadlo je jiný příběh. Zařízení, navržený japonská elektronická firma NEC / Avio, používá infračervený senzor pro měření teploty od diváka až do 30 cm (asi 1 noha) pryč, bez fyzického kontaktu . Předmět teploty se objeví na povrch zrcadla, a pokud mají horečku, alarm. Thermo Zrcadlo je k dispozici ve dvou verzích a stojí mezi 98.000 a 120.000 jenů (nebo 1.180 dolarů a 1.440 dolar). Když ne v použití, jeho tvář se zobrazí datum, čas, vlhkost a teplotu. Nyní, když by to mohlo jen aby nás martini - protřepat, nemíchat, samozřejmě.

Thermo Zrcadlo opatření tělesné teploty, nám dává něco jiného zírat na původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 09:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AFP | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat