čtvrtek 13. ledna 2011

Samsung GT-i9023 hity FCC: nová verze Nexus S s operačním systémem Android 2.4?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/samsung-gt-i9023-hits-fcc-a-new-version-of-the-nexus-s-with-and/:
FCC piliny mají tendenci k zahájení zvědavý nám do dalekosáhlý spekulativním vlnám, ale slyšet z nás - si myslíme, že jsme na něco, co zde. Telefon Samsung s modelem GT-i9023 číslo právě prošel FCC s AWS 3G - T-Mobile je skupina. Je-li obrys zařízení výše vypadá povědomě, je, to vypadá přesně jako Nexus S , který se stane, že podezřele podobné číslo modelu GT-i9020.

Tady to začíná být zajímavé, když: místo němčiny BestBoyZ právě oznámila, video Nexus S ve volné přírodě před pár dny, že prohlašoval, že je spuštěn říká Android 2.4 vydání, a baseband verzi na obrazovce O zahrnuty text "i9023 . " Tento nový model číslo také jen velmi nedávno obdržela i Wi-Fi Alliance a Bluetooth SIG certifikaci, když tam nic zajímavého, zejména v těch záznamech. Jo, a jeden další náhodný lahůdka: počet evropských maloobchodníků se seznam i9023 již jako "Black Silver" Nexus S, takže je možné, že to bude prostě nová barevná schémata - ale to by skutečně vyžadovalo nový FCC podání a číslo modelu? Je také možné, že Samsung je při příležitosti 2,4 's zpráva jako příležitost k vyladění Nexus S trochu - možná přidá HSPA + pro T-Mobile, něco v tom smyslu - ale v tomto okamžiku, to je čirá spekulace o naší část. Neváhejte drop konspiračních teorií v komentáři, a když už jsme u toho, podívejte se na BestBoyZ 's video po přestávce.

Poznámka: Zářivé 4G je dobrá myšlenka, ale toto zařízení se zdá být příliš zaoblené - to se hodí dokonale Nexus S.

Pokračovat ve čtení Samsung GT-i9023 hity FCC: nová verze Nexus S s operačním systémem Android 2.4?

Samsung GT-i9023 hity FCC: nová verze Nexus S s operačním systémem Android 2.4? původně objevila na Engadget na st. 12.1.2011 18:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat