čtvrtek 13. ledna 2011

Buffalo PC-TV1/HD adaptér Intel Wireless Display přináší podporu pro Japonsko

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/buffalos-pc-tv1-hd-adapter-brings-intel-wireless-display-suppor/:
Takže jste to udělal. Jste šel ven a koupil Widi -umožnil notebooku. Blahopřejeme. Potíž je v tom, jste žádný způsob, jak dostat ty bezdrátové přenosy na vaší televizi, a to je místo, kde Buffalo přichází palců Už jsme viděli několik bezdrátových adaptérů Zobrazit hit na trhu zde v USA, ale máma vždycky říkala, že více se věci veselejší. Buffalo PC-TV1/HD je poměrně jednoduché, stačí zapojit do vašeho televizoru přes HDMI nebo kompozitní video kabel, synchronizace s počítačem Widi, a vychutnat si zkazí pozorování (většinou) lag-volný tok HD obsah z vašeho notebooku do HDTV. Zkontrolujte, zda je tento pochod za 12500 jen ($ 150), nebo jen to, co všichni ostatní - koupit 4 dolary HDMI kabel, a spolknout fakt, že žijí v budoucnu prostě nestojí za to, že by zkrachovala nad.

Buffalo PC-TV1/HD adaptér Intel Wireless Display přináší podporu v Japonsku původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje Buvol | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat