čtvrtek 13. ledna 2011

Kinect pronikl do práce s Flash, Wiimote, můžeme si představit, co bude dál (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/kinect-hacked-to-work-with-flash-wiimotes-we-cant-imagine-wha/:
Kinect pronikl do práce s Flash, Wiimote, můžeme si představit, co bude dál
Je to s jistotou říci, že na konzole herní přední Wiimote a Kinect jsou konkurenti. Ale udělat krok dál do světa PC her, a najednou se mohou dostat spolu jako za starých konví na mléko. To je to, co je prokázána na videu níže, vytvořil YouTuber demize2010, což ukazuje, Call of Duty řízen Wiimote, Nunchuk a Kinect, umožňující přeloží, nůž útoky, a pokukování kolem rohů. Ale počkejte, je toho víc! Marketing Blitz agentura pracovala se demo, ve kterém Kinect může být použit s Flash rozhraní, které nevypadá příliš odlišné od toho, co Microsoft používá na Xbox . To by mohlo otevřít dveře milovník webové stránky - pokud opravdu nějaký velký počet majitelů PC někdy vlastně vítr koupi Kinect. Obě videa je možné vidět níže.

Kinect pronikl do práce s Flash, Wiimote, můžeme si představit, co bude dál (video) původně objevila na Engadget na st. 12.1.2011 20:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje demize2010 (YouTube) , CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat