čtvrtek 13. ledna 2011

Rovi žaluje Amazon a IMDb k porušení patentu, TV průvodce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/rovi-sues-amazon-and-imdb-for-infringing-tv-guide-patents/:

Rovi zvuky přátelský dost, ale používá společnost s názvem Macrovision - a neslavný DRM poskytovatel jen žaloval Amazon IMDb.com minulý týden za porušení pěti patentů k obsluze TV. Patentů přišla spolu s akvizici z Rovi Gemstar a pokrývají vše od interaktivní programový průvodce na nákup produktů on-demand na plánování nahrávek z počítače - rozsáhlý sortiment, který se zdá hit vše od QVC k Xfinity TV IPAD app . Že pravděpodobně vysvětluje, proč Rovi říká, že se zabývá každým od Apple na Yahoo - mezi svými výpisy výrobků televize, nedávný nákup ze značné videotéku a současný soudní spor s IMDb, zdá se, že společnost je vážně opouští jeho DRM- centrické kořeny pozadí a pohybující se do distribuce obsahu internetu.

Rovi žaluje Amazon a IMDb za porušení patentů TV průvodce původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 05:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Techdirt | zdroje paidContent (PDF) , paidContent | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat