čtvrtek 13. ledna 2011

Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/pioneer-engineers-android-powered-cyclocomputer-might-remind-la/:
Myslíš, že Android narazila na své hranice, pokud jde o aplikace? Zamyslete se znovu. Pioneer má přišla s novým cyclocomputer , a ve srovnání s předpotopní soupeři k dispozici na trhu dnes, to vypadá jako bona fide superpočítač. Je určen pro montáž na řídítka motocyklu, kde jezdci pak vidět rychlost, kadenci, tepovou frekvenci, a moc na první pohled. Přístroj je navržen tak, aby hrát pěkný s ANT + bezdrátové specifikace, a to může také stáhnout data z volitelných kliky senzory, které mohou být instalovány sledovat něčí šlapání v platnost. Navíc, je to vybavené GPS, a my jsme hádat, že je hlavním kandidátem pro provoz společnosti Google vlastní My Skladby app. Není čas na uvolnění stolu, ale my jsme hádat Mezinárodní cyklistické unie bude mít jeden v žádném okamžiku ... ten, který průběžně testy jezdců pro nedovolené látky, samozřejmě. Video je po přestávce, když jste se pro více.

Pokračovat ve čtení Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu

Pioneer inženýři Android-poháněl cyclocomputer, může připomínat Landis k zastavení dopingu původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 13:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat