čtvrtek 13. ledna 2011

Virgin Mobile opouští neomezená data ve prospěch uškrtil 5GB plánu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/virgin-mobile-abandons-unlimited-data-in-favor-of-throttled-5gb/:
No, byla to legrace, zatímco to trvalo, ale vypadá to, Virgin Mobile zákazníkům v USA bude brzy muset obejít bez své skutečně neomezený datový tarif 40 dolarů . Počínaje 15. února, který bude nahrazen novým plánem, který vám dává 5GB neomezené použití údajů, a škrtil šířku pásma pro něco použít i mimo tento limit. Pro jeho část, Virgin říká, že většina zákazníků, kteří používají plán BB2Go pro "internet surfování a stahování rozumné pravděpodobně nebude mít vliv / žádný rozdíl," ale jsme si jisti, je tu spousta lidí tam, že se bude Dovoluji si nesouhlasit. Jak jste si možná vzpomenou, T-Mobile také představil některé šířky pásma vlastní minulý rok, ale to vlastně dělal, takže namísto nadsazení poplatků , což je o něco snazší, než přijmout škrcení plácl na vrcholu kdysi neomezený plán.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Virgin Mobile opouští neomezená data ve prospěch škrtil 5GB plánu původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 15:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reg Hardware | zdroje PC Magazine | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat