čtvrtek 13. ledna 2011

Fujifilm X100 hybridní hledáčku demoed na video, dostane nás všechny druhy vzrušení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/fujifilms-x100-hybrid-viewfinder-demoed-on-video-gets-us-all-s/:
Představte si, že retro-stylu, Micro Four Thirds -velké kompaktní fotoaparát s optickým hledáčkem. Teď si představte, že stejný fotoaparát s switch, který hází všechny druhy užitečných dat do přímé viditelnosti. Že je fotoaparát Fujifilm Finepix je X100 , a že hledáček je reálné. Zpět na světové výstavě Photokina, mockup jsme narazili neměli fungující hledáček, ale jen dva měsíce až 1.000 dolarů krasavice je propuštěn do divočiny Ameriky, to není příliš šokující, že naši bratři po dobu Engadget španělské podařilo narazit na (většinou) funkční jeden na CES minulý týden. Touží ukázat světu, co přesně hybridní hledáčku vypadá, když se zapnul a pryč, ale strčil kameru proti OVF a přepnuto nový mechanismus - je to naprosto nádherné, a je to na vás čeká ve videu jen kolem přestávce .

Pokračovat ve čtení Fujifilm X100 hybridní hledáčku demoed na video, dostane nás všechny druhy vzrušení

Fujifilm X100 hybridní hledáčku demoed na video, dostane nás všechny druhy vzrušení se původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 03:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Engadget španělštině | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat