čtvrtek 13. ledna 2011

Rocketfish iCapsule klávesnice případě vypadá ošklivě, ale neobyčejně užitečná

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/12/rocketfish-icapsule-keyboard-case-looks-ugly-but-exceedingly-use/:
Zatím IPAD klávesnice případech zřejmě následovat dvě školy myšlenky - folio a mini-véčko - a zatímco oba mají své výhody, ani dělat svou práci tak dobře jako soubor chiclets na váš standardní netbook. Best Buy in-house Rocketfish label má jinou představu: zapomenout takže je štíhlé, a jen ruku, kterou full-size Bluetooth klávesnici notebooku, který drží vaše IPAD stejně. Je to tzv. iCapsule, a jak jste si asi říct, že se může ubytovat své břidlice na výšku i na šířku, a když jste to udělal vyklopí do Hardshell případ s integrovanou rukojetí. Jednotka má dvě AA baterie - spíše než dobíjecí lithium-iontové buňky - a stojí 100 dolarů na vlastní, i když je to v současné době jak na prodej za $ 80 a bohužel vyprodáno. Dáme vám vědět, jestli se dostaneme šanci si to vyzkoušet sami. Další dvě fotky na náš zdroj odkaz, pokud to má vzbudil vaši zvědavost nyní.

[Díky, Yeti]

Rocketfish iCapsule klávesnice případě vypadá ošklivě, ale neobyčejně užitečná původně objevila na Engadget na St. 12.1.2011 19:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat