čtvrtek 13. ledna 2011

Volvo pády E30 EV, takže si nemusíte, není úniku kapku šťávy baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/13/volvo-crashes-e30-ev-so-you-dont-have-to-doesnt-spill-a-drop/:
Zkuste, jak by se mohlo jednat a hip mladý, Volvo je stále společnost, která je spojena se jménem "bezpečnost", a že to opravdu není špatná věc. Demonstrace takhle pomáhá posilovat, že se společnost, která se velkou pýchu ve svém E30 elektrické vozidlo drží, stejně jako tomu bylo při havárii. To bylo vystaveno k vyrovnání a 40 mph, zatímco se dívá mocných nepříčetný, byly ohroženy žádné části elektrického hnacího ústrojí. Jinými slovy: bez baterie a bez goo unikly první pomoci by bylo sálajících. Jestli je to všechno trochu děsivý pro vás, nebojte se: existuje spousta fotografií z krásné E30 bez jediného nakřivo panelů karoserie, včetně nahlédnout do jeho kufru, který se nezdá být zdaleka tak negativně ovlivněny jak chudé Focus Elektrické .

Soubor pod:

Volvo pády E30 EV, takže si nemusíte, není úniku kapku šťávy baterie původně objevila na Engadget na čt. 13 leden 2011 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat