pondělí 6. prosince 2010

Micron vloží oprava chyb v paměti flash čipy, volá to ClearNAND

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/micron-embeds-error-correction-in-flash-memory-chips-calls-it-c/:
Polovodičový skladování je fantastická věc, trvanlivé a blesk-rychlý, ale má svůj spravedlivý podíl na vtípků - kousky selžou, stránky naplnit, a buněk v průběhu času zhoršovat. Typicky, důkazní břemeno je na tlustý řadič starat o své jednotky a ujistěte se, že trvá dlouhou dobu dobře (což je důvod, proč značky, jako například SandForce může zlomit, nebo SSD), ale vypadá to, že Micron se chystá uchvátit některé že odpovědnost s novými čipy ClearNAND. Jednoduše řečeno, každá paměť ClearNAND modul má vestavěný 24-bit motor korekci chyb, takže disk je hostitelský řadič nemusí rameno, které nakládají, a soustředit se na dobré věci - jak se vaše data ze rychlostí, které by zahladit tradiční pevné disky. Micron říká, že nové čipy jsou k dispozici právě teď v 25Nm velikostech . Chceš více technických náměty? Hit na naše větší pokrytí odkaz slyšet, co by to mohlo znamenat pro chyba-prone budoucnost média. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Micron vloží oprava chyb v paměti flash čipy, volá to ClearNAND

Micron vloží oprava chyb v paměti flash čipy, to nazývá ClearNAND původně objevila na Engadget na ne. 5.12.2010 18:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PhysOrg | zdroje Mikron | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat