pondělí 6. prosince 2010

EPFL fly-inspirované 3D kamerou se všudypřítomným do třetí dimenze (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/epfls-fly-inspired-3d-camera-takes-omnipresence-to-the-third-di/:
Jen v případě, že jste byli znepokojení, že 3D revoluce dosud převzal vědecký výzkum oblasti, EPFL je tady, aby vás přesvědčili, že všechno je v pořádku. Výzkumníci z laboratoří pár EPFL nedávno vynalezl fly-inspiroval dome kamery, že to není jen nahraje se s kamerami zachytit pohledy z (téměř) všech úhlů, ale také vybaven výstupem algoritmus, který buduje dobré víře 3D obrazu. Trickeration leží uvnitř hardwarovou platformu, která počítá hloubka na každém fotoaparátu a pak rekonstruuje 3D vizuální založený na tom, jak daleko to skutečně jsou. To je mnohem sofistikovanější přístup než stereoskopické který se používá na stávající 3D televizory, jako hloubka by (teoreticky) změnit jako svého úhlu pohledu změnilo. Je tu vynikající patentové přihlášky na přístup, a pokud na světě za velké západky na, my jsme mohli vidět tuto věc používá pro "video sledování, vytváření filmů, a vytváří pozadí pro video hry." Mezi další věci , samozřejmě. Demonstrativní vid na vás čeká hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení EPFL fly-inspirované 3D kamerou se všudypřítomným do třetí dimenze (video)

EPFL fly-inspirované 3D kamerou se všudypřítomným do třetí dimenze (video) původně objevila na Engadget na po. 6.12.2010 09:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget německé | zdroje Physorg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat