pondělí 6. prosince 2010

FBI poplatky 23-rok starý ruský v Mega-D Spambot šetření

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/fbi-charges-23-year-old-russian-in-mega-d-spambot-investigation/:
Pokud si vzpomínáte, minulý rok to bylo ukázal, že až 35 procent světového spamu může pramenit z jednoho zdroje: bot známé jako Mega-D. Podle FBI soubory získané The Smoking Gun, bot infikovaných více než půl milionu počítačů a mohl poslal deset miliard kusů spamu za den. Podle obrázků, probíhající šetření se zaměřuje na 23-rok starý ruský muž jménem Oleg Nikolaenko, který je podezřelý z porušení anti-spam práva. Dva lidé v minulosti byli obviněni z těžkého zločinu spiknutí za spam útok - který prodával falešné Rolexes a bylinné stimulantů - oba koho zdánlivě ukázal prstem na Nikolaenko jako skutečné vysílač. Mega-D bot byl zavřen v loňském roce bezpečnosti sítě FireEye po zjištění, že aa mega-source spamu. I když je to zpět nahoru a běh dnes, je to jen stín jeho bývalý self. Nikolaenko objevil u federálního soudu ve Wisconsinu v pátek, byl oficiálně obviněn a vstoupila 'nevinen' důvod.

[Kredit: M86 Security Labs ]

FBI poplatky 23-rok starý ruský v Mega-D Spambot vyšetřování původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 10:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje CNN , The Smoking Gun | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat