pondělí 6. prosince 2010

NFC certifikační program oznámil, právě včas pro Android 2.3 Perník startu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/nfc-certification-program-announced-just-in-time-for-android-2-3/:
Nazvěme to náhoda, pokud chcete, ale 7.prosince tiskové konferenci k zahájení NFC fóra Nový certifikační fórum pravděpodobně má něco společného s NFC čtení / zápisu podpora zabudované do nového Google Android 2.3 "Perníková." OS, který by mohl být oficiálně představen již v současné době podle drzá blogu od Pojem inkoustu, který obsahuje tento bod:
"6. prosince je další velký den pro Android. 6.prosince je další velký den pro Android a zjistíte, jak rychle Pojem inkoustu může pracovat. (Eden je velmi kompatibilní s 2.3)."
Připomenout, jak gung-ho Eric Schmidt byl na téma Near Field Communication zatímco demonstruje pomocí stále neohlášená Nexus S s vloženým čipem NFC na Web 2.0 Summit. To bylo již 16. listopadu, kdy Schmidt slíbil Perník zpráva "v jako několika příštích týdnů." Podle NFC fóra, musí být přístroj certifikovaný pro zobrazení oficiální "N-Mark" (na obrázku) - symbol pro NFC, která vám řekne, byly na dotek s cílem zahájit NFC služby na vašem zařízení. Takže, Google ... co byste chtěli oznámit do úterý?

Pokračovat ve čtení NFC certifikační program oznámil, právě včas pro Android 2.3 Perník startu

NFC certifikační program oznámil, právě včas pro Android 2.3 startu Perník původně objevila na Engadget na po. 6.12.2010 03:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Pojem Ink | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat