pondělí 6. prosince 2010

Apple Mac nádobí App Store pokyny, doufá, že budete kód přes prázdniny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/apple-dishes-mac-app-store-guidelines-hopes-youll-code-over-th/:
Těžko říct, jestli Apple Mac App Store vlastně bude zahájení týden od dnešního dne, ale je to docela zřejmé, že čekání se zmenšuje. Přes víkend, sekta carové v Cupertino aktualizované společnosti Nová a oznámení stránka pro vývojáře, se tři poznámky zejména směřovat k vysvětlení o hrozící App Store pro OS X. Samozřejmě, že Apple má docela jasně stanovil souborový systém využití požadavek cílem "prosazovat důslednější uživatelské zkušenosti." Tahle diktuje, že Mac aplikace zapisovat soubory na "příslušných místech," osvobození konec-uživatelům z promarněné okamžiky života brodili nemístnou hierarchie. Na rozdíl od chování povoleno v mobilních App Store, Apple je zamítnout podání zkoušek dema, nebo beta verze pro Mac App Store, místo toho podporovat kodéry hostit ty typy souborů, na jejich vlastních stránkách předem. Konečně, Apple je umožnit vývojáři vytvářet své vlastní ovládací prvky za předpokladu, že prvek nebo chování "podporuje Apple principy návrhu rozhraní." Hit zdroj pro úplný seznam přikázání, a nezapomeňte vzít 'em na srdce - mám to, rebel?

Apple Mac nádobí App Store pokyny, doufá, že budete kód přes prázdniny původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 10:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat