pondělí 6. prosince 2010

Sprint Nextel se vyřazování iDEN sítě, vybere dodavatele za $ 5b projekt sítě upgrade

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/sprint-phasing-out-nextels-iden-network-selects-vendors-for-5/:
Vypadá to, že Motorola i1 soubor Android (není na obrázku výše) budou sloužit jako nejvyšší-end telefon Nextel vůbec - Sprint právě oznámila, že je to vyřazování iDEN síť někdy v roce 2013, protože začíná nový čtyři až pět miliard dolarů sítě vylepšení projektu s názvem "Síť Vision." Jsme očekávané to na chvíli - Sprint / Nextel fúze byla sužována účastníka ztráty a zvěsti o rozchodu pro let - ale toto je poprvé, co jsme dostali den. Sprint vyvalit push-to-talk na vlastní sítě na podporu svých 10,6 milionu Nextel zákazníků, ale nemáme plán na to ještě. Sprint je také vyhlašování dodavatelů pro síť Vision: Alcatel-Lucent, Samsung, Ericsson, a bude zpracovávat každý region a mít za úkol rozšiřovat a opevňovat Sprint stávající 3G síť 1900MHz při nákupu 800MHz, 1900MHz a 2,5 GHz spektrum pro budoucí použití. Zajímavé je, že to rozhodně Sprint zajišťování svých WiMAX sázky trochu - to mohou upgradovat své nové zařízení pro LTE se vyměňovat v pásmu karty a vydání softwaru patch, což jistě dává společnosti určité 4G pružnost by Clearwire nesmí táhnout věci dohromady . Uvidíme, co se stane - smolaře to dělat některé pohyby.

Sprint Nextel se vyřazování iDEN sítě, vybere dodavatele za $ 5b upgrade projekt sítě původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 13:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USA Today , Fierce bezdrátové | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat