pondělí 6. prosince 2010

ASUS E600 WP7 smartphone zastávky FCC, případně určené pro AT & T

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/asus-e600-wp7-smartphone-stops-by-the-fcc-possibly-destined-for/:
ASUS E600 WP7 deska zastávky FCC na jeho cestě k AT & T obchody
ASUS byl určitě jeden z prvních hráčů, aby si všechny nadšeni Windows Phone 7 , ale jak uvolnění OS přicházeli a odcházeli všichni jsme byli vlevo s bylo pár záběrů blurrycam a malé video ze čtyři-palcové deska od společnosti. Nyní máme několik dalších méně než lichotivé obrazy, ale ty pocházejí z velmi solidní zdroj: FCC . Kupodivu tato podání se datuje do dubna, a zahrnutí Garmin Asus značky na adaptéru je dalším ukazatelem, že tento telefon vychází z dřívější doby . Jsme slyšení pověsti na tomto místě, že tento telefon může být ve skutečnosti nikdy vidět maloobchodní zpráva, že je to nyní jen testovací sada pro budoucí modely, ale pokud se pop-up na maloobchodní to bude pravděpodobně ležel v AT & T obchody. Pokud si všichni přejeme dostatečně tvrdý, možná to bude nakonec najde svou cestu.

ASUS E600 WP7 smartphone zastávky FCC, případně určené pro AT & T původně objevila na Engadget na Po. 6.12.2010 07:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser.com | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat