pondělí 6. prosince 2010

Slow Down app zpomaluje vaše melodie, dokud zpomalit váš vůz (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/slow-down-app-slows-down-your-tunes-until-you-slow-down-your-car/:
Slow Down app zpomaluje vaše melodie, dokud zpomalit váš vůz (video)
Urychlení je snadné, a to líbí nebo ne s někým jiným v autě dotírající vám to vlastně může pomoci. Co dělat, když vaše matka je k dispozici? Podívejte se na Slow Down v App Store . Je to produkt belgické organizace OVK, rodiče dětí usmrcených při dopravních nehodách, a to má velmi jednoduchý nápad: když jedete příliš rychle zpomaluje vaši hudbu, jak ukazuje níže. Kříž limit a dunění úderů dostat běh přes melasy, ale dostat se zpátky do právní rychlost a Joanna Newsom je rytmický výšky zastavit znít jako zombie je zlověstný nářek. Nejsme si úplně jistý, zda je aplikace pracuje mimo své rodné země v tomto bodě, a vzhledem k tomu, jak nespolehlivé uvedené rychlostní limity v navigačním softwaru bývají nejsme si jisti, chceme, aby. Ale pokud máte špatný zvyk nemůžete kop, mohlo by to zdarma app jen pomoci.

Pokračovat ve čtení Slow Down app zpomaluje vaše melodie, dokud zpomalit váš vůz (video)

Slow Down app zpomaluje vaše melodie, dokud zpomalit váš vůz (video) původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 09:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Killer Startups | zdroje OVK Zpomalení | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat