pondělí 6. prosince 2010

LimeWire internetový obchod mizí, LimeWire soubor-sdílení služeb vojáků na

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/limewire-the-online-store-fades-away-limewire-the-file-sharing/:
Příkaz objednávky Limewire zakázat 'všechny funkce,' společnost zavazuje vést provozní ... nějak
V čem bude nepochybně bude konat až za zářný příklad ironie v následujících měsících a letech, zdá se, že RIAA podařilo vypínáním LimeWire ... ale pouze právní části. LimeWire Store, který oprávněně prodává online hudbu, bude údajně blízko na 31. prosince a místo samo o sobě prohlašuje, že nebude brát nové zákazníky od nynějška. Kam, kam se lidé dostanou jejich digitální melodie místo? Někdo by mohl jít zpátky do krade jim pomocí LimeWire je peer-to-peer aplikace, která není skutečně mačkal příkazu . Ano, nepoctiví skupina vydala LimeWire Pirátské vydání minulý měsíc, verze původního Gnutella klient P2P se všemi nadýmání odstraněny a prémie funkce zapnuta, který je zřejmě obdrží tak vítejte v recepci soubor-komunita sdílení, které vápna skupiny cítili potřebu vydat přestat-a-ustat těm distribuci softwaru. Yo ho, yo ho ...

LimeWire internetový obchod mizí, LimeWire soubor-sdílení služeb vojáků na původně objevila na Engadget na Ne. 05.12.2010 21:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje Všechny věci D , LimeWire obchod | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat