pondělí 6. prosince 2010

Looxcie out IOS-kompatibilní lifecasting fotoaparát, inovátoři dostat bota

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/looxcie-outs-ios-compatible-lifecasting-camera-early-adopters-g/:
Přemýšlíte o grabování Looxcie je pozoruhodný Bluetooth-založené Borg-cam jako 200 dolarů osazení ucpávač v letošním roce? Držte se točit, a ujistěte se, že platíte za ten, který skutečně hraje pěkný s ochrannou známkou je oblíbený smartphone. Vidíte, společnost musela udělat změnu hardwaru tento týden na původní Looxcie, aby byl kompatibilní s IOS zařízení, a zároveň to je nyní kompletní, budete chtít koupit nové Looxcie LX1, pokud vaše giftee vlastní iPhone, nebo IPAD iPod touch. V opačném případě budete kupovat zařízení, které je Android-exkluzivní pro velmi stejnou cenu. Mám telefon Android začít? Očekáváme, kypící vztek adoptivních Looxcie brzy bude již brzy poskytne vám některé hluboké slevy na nyní-nižší originál. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Looxcie out IOS-kompatibilní lifecasting fotoaparát, inovátoři dostat bota

Looxcie out IOS-kompatibilní lifecasting fotoaparát, inovátoři dostat bota původně objevila na Engadget na po. 6.prosince 2010 03:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat