pondělí 6. prosince 2010

IOS 4,2 řekl blokování IPAD fotoaparát Kit od podpory některých USB zařízení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/ios-4-2-said-to-blocking-ipad-camera-kit-from-supporting-some-us/:
Zdá se, že lidé doufají, že Apple kamery Connection Kit vyřešit všechny své USB-související problémy IPAD prostě nemůže chytit přestávce. První sestava byla téměř nemožné najít , a teď vidíme zabil uživatel zpráv řekl, že IOS 4,2 učinil část USB kamery kit téměř k ničemu pro mnoho zařízení USB, které byly dříve podporovány. Jako 9 až 5 zpráv Mac, problémem se zdá se redukuje na množství energie, které mohou být emitovány z IPAD 30-pinový konektor - to bylo 100 mA, ale IOS 4,2 zdá se, že škrty, které na pouhých 20 ma, pravděpodobně ve snaze prodloužit životnost baterií. Velkou otázkou je, samozřejmě, je to, že vše od klávesnice USB mikrofony a dokonce i některých fotoaparátů již nefungují, a tam není moc pro uživatele zbývá jiného než doufat, že Apple přináší zpět podporu v budoucí aktualizaci. Neváhejte se podělit o své vlastní příběhy běda v komentářích, nebo dejte nám vědět, pokud máte problémy s kamerou IPAD kit.

IOS 4,2 řekl blokování IPAD fotoaparát Kit od podpory některých USB zařízení původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 12:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TiPb | zdroje 9 - 5 Mac | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat