pondělí 6. prosince 2010

Federální Wi-Net zákona navrhuje femtocell a WiFi hotspot v každé spolkové budovy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/federal-wi-net-bill-proposes-a-femtocell-and-wifi-hotspot-in-eve/:
Zde je jeden způsob, jak opravit spektra krize : nastavení bezdrátové základnové stanice a WiFi hotspotů na jednoho každého z 9.000 budov v současné době vlastní a provozuje US General Services Administration. Tato myšlenka, spolu s návrhem, aby tato zařízení měla být povinná ve všech budoucích federálních struktur, byl předložen Senátu USA tento pátek. To je argumentoval, že instalace femtocells v těchto místech by zlepšila příjem uvnitř budov, zesvětlit síť zatížení v rušných oblastech, a rozšiřovat dostupnost pro více venkovských lokalitách. Všudypřítomné WiFi routery, na druhou stranu, těžko požadovat nějaké zdůvodnění za "zdravý rozum", ale měli byste vědět, že Spolková Wi-Net zákona také žádá o 15 milionů dolarů rozpočtu na výkon dovybavení a budoucích nainstaluje.

Federální Wi-Net zákona navrhuje femtocell a WiFi hotspot v každé spolkové budově původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 01:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Hillicon Valley | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat