pondělí 6. prosince 2010

Inhabitat Týdne v zelené: tužka-tip generátory, Nissan Leaf, a svět je největší větrná turbína

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/inhabitats-week-in-green-pencil-tip-generators-the-nissan-lea/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden jsme viděli, obnovitelné zdroje energie se svět bouří ve Španělsku oznámil plány na výstavbu největší větrné turbíny a tým inženýrů z vln s plány pro podvodní turbíny po vzoru whale ploutve . Také jsme viděli, Boeing zářit světlo na plánech na výrobu nového plemene ultra-efektivní solární panely , které jsou vhodné pro místa, zatímco vědci v Japonsku vyvinuli silný nový kinetický generátor, který je tak malý jako tužka tip .

Inovativní ekologické dopravy také zvedl tempem, jako Čína válí plánuje produkovat první poháněné palivovými články lehké železniční vlak a svět je největší sluneční-poháněl loď z její úspěšné první plavbě přes Atlantik . Také jsme tleskali Nissan Leaf, jak to vzal první místo v Evropské auto roku a byli jsme ohromeni -generace Mercedesu 'další koncept vozu , který může jeden den být pěstovány v laboratoři.

Máme také představila několik nových způsobů, jak tuto technologii stojí na drát náš život - počínaje inteligentní elektronickou peněženku, která obrubníky výdajů pevně sevřené jako škeble . Také jsme se podíval na plány Harvard pro přenosný počítač napájen bioplynu a byli jsme ohromeni -gen Nike je další návrhářské nástroje na výrobu ekologicky efektivní oblečení . Nakonec jsme zabalili týden se dvěma vzrušující pokrok v tabletách tech - Indie testuje sluneční-poháněl I-Tablet zaměřené na děti v nouzi a substrát válí nádherný dřevěný IPAD případě, že jde světlo na zemi .

Inhabitat Týdne v zelené: tužka-tip generátory, Nissan Leaf, a svět je největší větrná turbína původně objevila na Engadget na po. 06.12.2010 02:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat