pondělí 6. prosince 2010

Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/fring-adds-dynamic-video-quality-to-its-video-calling-apps/:
Fring se usilovně snaží využít této (doufejme dočasná), mezera ve video chat obloze, kde Google chybí první strana mobilního video chatu řešení, Apple údajně otevřených FaceTime norma musí být ještě otevřen, a Skype je přetažením jeho nohy na mobilní video volání provádění. Nejsme si jistí, jak dlouho to bude trvat, ale do té doby jsme rádi, že Fring sprucing svůj cross-platformní řešení. Fring jen tlačil ven nový Android a iPhone verze jeho aplikace, které zahrnují "DVQ," nebo "Dynamic Video Quality" pro videohovory. Je to docela jednoduché: kvalita obrazu automaticky (a asynchronně), přizpůsobuje se používat dostupné šířky pásma, s důrazem na udržení audio proud čisté a bez přerušení. Může to znít jako ne přemýšlet, ale je to hezké - zvláště pro lidi, odchyluje od WiFi a snaží své štěstí s dopravcem data. Podívejte se na video z DVQ v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace

Fring přidává Dynamic Video kvalita jeho videohovory aplikace původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 15:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Fring | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat