pondělí 6. prosince 2010

Elektronické nervové most pomáhá ochrnutý myší opět chodit, může ukázat jako člověka aplikace záludné

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/electronic-neural-bridge-helps-paralyzed-mice-walk-again-human/:
Je to teprve týden, co jsme slyšeli o věku, obrácení na myších , ale už máme další velký pokrok v oblasti lékařské péče hlodavce: řešení pro zmírnění ničivých následků poranění míchy. Výzkum UCLA tým předvádět nový systém, který dokáže obnovit pěší pohyb na myši zadní nohy, ale nejen to, ale také poskytuje ovládání pro malý chlapík tím, že reaguje na přední nohy 'jeho akce. Electromyography senzory detekovat, kdy myš začíná chodit dopředu, což vyvolalo elektronické signály mají být zaslány do funkční spodní části hřbetu, což se spustí zadní svaly na stabilní chůze chůze. Je to jen bylo testováno na běžeckém pásu tak daleko, ale výsledek se zdá být bezproblémové obnovení pěší kapacity u hlodavců, které nevyžaduje žádné externí pomoc. Totéž se dost těžko replikovat u lidí, dvounožci, že jsou, ale to je důvod, proč se to jmenuje výzkum a ne reobvious.

Elektronické nervové most pomáhá ochrnutý myší opět chodit, uplatňování mohlo ukázat jako člověka složité původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 07:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIT Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat