pondělí 6. prosince 2010

Shenzhen netvertible vyletí jeho víko, lidoopi Dell Inspiron Duo s dny na náhradní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/05/shenzhen-netvertible-flips-its-lid-apes-dell-inspiron-duo-with/:
Pokud jste si mysleli, Inspiron Duo by byl pouze netvertible mít úhledný spinning obrazovky, zamyslete se znovu - s méně než tři měsíce od společnosti Dell design debutoval a deset dnů, až se lodi , že past-design dveří to už zkopírovány gadget obři Shenzhen. Tentokrát to není zřejmé KIRF , ale je to také není strašně malý a výkonný PC - kde Dell alespoň pokoušel tlačit obálku s dual-core procesor N550 Atom, 2 GB RAM a Broadcom Crystal HD čipu, zde díváme na výhodné-suterén netbook se všemi obvyklí podezřelí (Atom N450, 1GB RAM, 120GB HDD, Intel GMA 3150) a to, co vypadá jako malý optický trackpad. Alespoň je to tu kapacitní displej! Ani slovo o tom, kdy a kolik můžete očekávat, že zaplatí-li mizerný rámů jsou vaše věc.

Shenzhen netvertible vyletí jeho víko, lidoopi Dell Inspiron Duo s dny na náhradní původně objevila na Engadget na Ne. 05.12.2010 19:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink MIC Gadget | zdroje Newpad.cn | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat