pondělí 6. prosince 2010

NYU prof hole fotoaparát na zadní straně jeho hlavy, tak jak jsem slíbil (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/nyu-prof-sticks-camera-on-the-back-of-his-head-just-as-promised/:
Pamatuji si, když vaši rodiče vám řekl, že měl oči v zadní části hlavy, a část z vás chtěl věřit? No, NYU profesor a umělec Wafaa Bilal , že v nedávné době měl udělat , i když to není tak trvalé, jak jsme doufali - to je odnímatelný dealie, připevněné na desce titanu implantované v zadní části jeho lebky. Výsledná lifecast dostane odvedený k brašně na jeho straně, které budou použity v jeho uměleckém projektu 3. I v Mathaf arabské Muzeum moderního umění 30. prosince ... ale měli byste být schopni získat Sneak Peek na obrazy na jeho webových stránkách jen něco málo přes týden. Ani slovo o tom, zda on bude také připojit celou soupravu, aby některé sladké LCD brýle . Zde je doufat. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení NYU prof hole fotoaparát na zadní straně jeho hlavy, tak jak jsem slíbil (video)

NYU prof hole fotoaparát na zadní straně jeho hlavy, tak jak jsem slíbil (video) původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 00:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Daily Mail | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat