pondělí 6. prosince 2010

VIZIO a OnLive dumání předplatné-založené video služeb pro příští rok

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/06/vizio-and-onlive-mulling-subscription-based-video-services-for-n/:
Jako bychom už nevěděli, že video na vyžádání byl horký novou letenku, Wall Street Journal dnes hlásí, že pár dalších firem jsou připraveni vrhnout své klobouky do ringu. OnLive, mrak herní povýšeného , potvrdila svůj záměr nabídnout až předplatné-založený film streamování služba někdy příští rok, zatímco HDTV prodejce VIZIO je řekl, aby také se podíváme na jeho možnosti. Co dělá tyto nové zajímavé lidi (kromě skutečnosti, že VIZIO prodává hodně televizorů v USA) je obecný pocit, že mezi mediálními společnostmi Netflix roste nepříjemně velký a měl by být rozšířen od. No, co se stane, my, ani obsah distributoři by neměla být připoután na výběr VOD přijde roku 2011. Hit zdroj odkaz pro více rozsáhlý pohled na současnou situaci.

VIZIO a OnLive dumání předplatné-založené video služeb pro příští rok původně objevila na Engadget na Po. 06.12.2010 04:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat