úterý 30. srpna 2011

LG HX906TX systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustiku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/lg-hx906tx-home-theater-system-promises-3d-sound-enviable-super/:
Podíváme-li se zvýšit audio v člověka (nebo paní) jeskyně? Pak možná budete chtít vyzkoušet nové LG HX906TX 9.1 Cinema Sound systém - "opravdu deset reproduktorů prohlašovat, že poskytují 360 ° zvuk . " Je navržen tak, aby vám pocit, že jste ve středu audio (i když jste opravdu na druhém konci místnosti smooshed mezi dvěma lidmi na pohovce) - jak jste mohli slyšet v koncertním sále nebo Opravdu velká koupelna s velkou akustikou. LG říká, že používá DSP algoritmu pro čerpání audio vertikálně i horizontálně pomocí 3D reflektory, rozšíření zvuku nahoru a vyplnění mezer. Dostanete také s dalšími funkcemi, jako je Blu-ray disků , Wi-Fi Direct a Smart TV připojení k smartphony a tablets pomocí aplikace, i když není slovo, ale o cenách a dostupnosti. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení HX906TX LG systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustiku

LG HX906TX systém domácího kina slibuje 3D zvuk, záviděníhodné Super Bowl akustice původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 02:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj LG | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat