úterý 30. srpna 2011

Tween Virtuální svět Maker Woozworld zvyšuje $ 6M, bývalý Disney Exec připojuje představenstva

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Jk6n9r4l3NM/:
woozworld

Exclusive - Woozworld , developer sociální hry / virtuální svět pro doplnění (děti ve věku 9-14, konkrétně), zvýšil 6 milionů dolarů do nového financování ze Telesystem a iNovia kapitálu spolu s andělem nejmenované investory. Kromě toho, Bernard Gerson, bývalý generální ředitel a senior viceprezident společnosti Disney, se připojila ke startu na palubě.

Kapitál bude použit na rozšíření Woozworld na služby na mobilní platformy a zvýšit své marketingové úsilí na dosažení růstu.

Woozworld podstatě nabízí on-line, uživateli generovaný sociální platformu, kde doplnění stavět celé světy, aby se zapojily se svými vrstevníky, vytvořit virtuální firmy nebo nastavit restaurací, hotelů a hry, jak se rozhodnou.

K dnešnímu dni má společnost zapsána více než 7 milionů avatarů, a více než 14 milionů virtuální prostory byly vytvořeny za 18 měsíců. Woozworld roste plevel rád, taky: své uživatelské základně je více než ztrojnásobil za posledních šest měsíců.

Woozworld říká, že v současnosti přijímá více než 15 milionů unikátních návštěvníků měsíčně z více než 180 zemích, a přihlásí více než sedmdesát šest milionů shlédnutých stránek měsíčně

Gerson, který se připojuje Woozworld Správní rada poradců, je považován za průkopníka streaming médií a současný prezident GershonMedia, digitální mediální strategie praxe.

On byl také senior viceprezident a generální ředitel podnikové strategie, Business Development and Technology, atthe Walt Disney Company.


Společnost:
WOOZWORLD
Datum spuštění:
2009
Financování:
$ 3M

Woozworld, Inc vyvíjí a provozuje herní stránky. Společnost byla založena v roce 2009 a sídlí v Montrealu v Kanadě.

Další informace

Žádné komentáře:

Okomentovat