úterý 30. srpna 2011

TomTom oznámil jít žít 1535M ve všech app-ovládat sláva, přístrojová deska nabízí Tweeting

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/tomtom-announces-go-live-1535m-in-all-its-app-wielding-glory-of/:
Pokud jste fanouškem TomTom GO Live série NAV jednotek, dostanete kop z toho, co společnost oznámila dnes. Bít maloobchodní a on-line obchodů v říjnu, je "na světě první přenosný navigační přístroj s sadu cestovních oblíbené aplikace," ostrého 1535M. To je pravda, přátelé, tento kousek na palubní desce talent vám umožní používat Yelp, TripAdvisor, Expedia a Twitter vše z pohodlí svého 5-palcový dotykový displej. Kromě nové integraci aplikací, bude GPS obří lodi klasické funkce bude také k dispozici: hands-free volání, real-time informace o dopravě, místní vyhledávání, ceny pohonných hmot a předpověď počasí. Zní to skvěle, že? Ale co je to ... už objevily na 2535M model? Žádné starosti, kamarádi - budete moci stáhnout nové funkce letos na podzim přes Software Update. Ceny za tyto aplikace s podporou navigací bude začínat na 250 amerických dolarů, který zahrnuje bezplatné 12-měsíční předplatné služby Live TomTom . Velice brzy budete moci provádět rezervace, že večeře, zatímco TomTom vám řekne, jak se tam dostat, sekund, než se o tom pípání.

Pokračovat ve čtení TomTom oznámila, do ostrého provozu 1535M ve všech app-ovládat sláva, přístrojová deska nabízí Tweeting

TomTom oznámil jít žít 1535M ve všech app-ovládat sláva, přístrojová deska nabízí Tweeting původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 16:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET Recenze | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat