úterý 30. srpna 2011

Musí vidět HDTV (29.srpna - 4.září)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/must-see-hdtv-august-29th-september-4th/:
Jsme stále v držení vzoru čeká NFL pravidelné období na začátku a na podzim televizních pořadů na premiéru, ale naštěstí školní fotbal je zde, aby zachránil situaci. To však není sám, podívejte se na náš zdůraznil vybere v týdnu tady, šel po přestávce do naší týdenní výpisy, co dávat pozor v TV, Blu-ray a videoher.

Školního fotbalu
Zatímco profesionálové - rozdíl, který je stále chmýřovitější a chmýřovitější * kašel * Miami * kašel * - připravte se na jejich sezonu začít vysoké školy fotbalové týmy se dostat zpět na to tento víkend. UNLV a Wisconsin mají první vysoký profil matchup roku pro ESPN (ESPN a 3D) ve čtvrtek v noci, zatímco Oregon a LSU sobotu hrají hru, která by mohla mít dopad Mistrovství hned. Budeme jsou některé z vysokých matchups profilu na naší národní plán, ale můžete kliknout zde , aby zjistili, kde se každý celonárodně vysílal hra bude v průběhu celé sezóny - víme, jak těžké pro sledování Middle Tennessee může být.

Hodina
BBC Americe bude vysílat třetí ze šesti epizod tohoto dramatu ve středu v noci, protože se nám v zákulisí 1950 ukazují televizní zprávy představovat The Wire je Dominic Monaghan. I když je období, kousek se spoustou sexu, sexismu a whisky Pokud hledáte Mad Men klon, budete pravděpodobně zklamáni. Krátký oblouk příběhu nestaví Don Draper, jako hlavní postavy, ale Suez krize , špionů a podezřelých úmrtí tvoří dostatečně silný pozadí pro nás potopit do naší smrti. Pokud jste fanoušek britské televizní jsme tento kurz pod vynikající Luther, ale i nad Law & Order: Velká Británie - podívejte se na trailer po přestávce.
(31. srpna BBC Americe, 10 hodin)

Madden NFL 12
Je tomto ročním období znovu, když Madden vyjde a my se uchýlit k pohovce na bitvách převahu a zaslouženě se pochlubit a další. Jako obvykle, není to moc nezměnilo z roku na rok, ale jsou k dispozici aktualizace včetně nového kolizí systému, který slibuje zlepšení řešení, vlastní playbooks a nové úhly kamery cribbed z NFL filmů archivu. Po celkově pozitivní hodnocení - to zachytilo 3,5 hvězdiček od našich přátel na Joystiq - my se nezastaví před kterým se stanoví 60 dolarů ještě jednou pro roční aktualizace EA.
( 59.99 amerických dolarů , srpen 30)

Pokračovat ve čtení musíte vidět HDTV (29.srpna - 4.září)

Musí vidět HDTV (29.srpna - 4.září) původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 18:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat