úterý 30. srpna 2011

E La Carte zvyšuje $ 4M od Groupon spoluzakladatelů s sebou do restaurace tablets tabulky

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/osCTGL_YNTA/:
ela2

À la carte , společnost, která vyvíjí tableside tablet pro restaurace a souvisejících oblastech pohostinství, zvýšil 4 miliony dolarů na financování ze Lightbank, venture fond vytvořený Groupon spoluzakladateli Lefkofsky Eric a Brad Keywell. Y Combinator podporovaný spuštění dříve zvýšil více než $ 1 milión od anděla investory, včetně SV Angel, Dave McClure, Joshua Rafik, Roy Rodenstein a přejděte Sack, bývalý člen představenstva a SVP v řetězci restaurací Applebee je.

Jak jsme se píše v minulosti, à la carte trh "Presto," dříve tento rok a uživatelsky přívětivé tablets do restaurace, aby efektivitu tableside a objednávání zkušenosti. 7-palcový tablet obsahuje digitální nabídku, která vám umožní prosít přes restauraci jídlo a pití výběr přes fotografie a podrobné popisy pomocí dotykové obrazovky. K dispozici je také sekce pro hry, včetně trivia a kreslení aplikace. A konečně, je tu kartu pro placení.

Presto tablets mají celodenní životnost baterie, kreditní karty, čtečky a sedět pohodlně a restaurace tabulky. tablets Také byly určeny pro tableside zkušeností a jsou odolnější než Tablety.

Podobně jako nákupy zboží v internetovém obchodě, nabídka funkcí umožňuje Presto jedlíky vybrat položky, které by chtěl objednat a používá systém, nákupní košík, takže si můžete objednat více věcí najednou. Můžete také filtrovat nabídky tím, že jí preference (vegetariánská, kuřecí pouze potravinové alergie), a také můžete ručně zadat v potravinách návodu. A Presto ukazuje nutriční informace pro každý pokrm.

Po kliknutí na tlačítko "objednat" na tablet, bude váš výběr bezdrátově poslal do kuchyně (à la carte integruje s předními POS systémy) - a dokonce vám odhadnout, jak dlouho budete muset čekat na jídlo . Do té doby můžete začít hrát hry nebo hovořit s přáteli, což je zvláště užitečné, když jsou s dětmi v restauraci.

Jakmile přijde čas zaplatit, à la carte software umožňuje použití rozdělit na kartu, zaplatí u některých položek a další. tablet Přichází s kartou Swiper, takže jednoduchým přejetím kartu, zadejte kolik tip chcete opustit (jsou zde tlačítka na 15%, 20%, a tak dále), a presto bude skutečně vám e-mail Váš účet.

Zakladatel Rajat Suri nám říká, že od spuštění v dubnu, à la carte se přihlásilo téměř 100 restaurací s pořadníku dalších 150. Brzy à la carte, restaurace se těší nainstalován zvýšení obratu o téměř 12 procent vnitrostátní řetězce zákazníky jako Pizzeria Venti a umami Burger již na palubě. A má i další startu high-profil se zabývá prací.

Suri říká, že à la carte, není cílem nahradit číšníka, ale jednoduché, aby celý ten zážitek účinnější a vyplnit mezery v provozu tableside v restauraci. Suri říká, že zařízení (které se asi za týden), může stát pouhých 200 dolarů za restauraci, nebo výška 600 dolarů na 700 dolarů v závislosti na počtu tabulek. Dodává, že Presto se hodí do škatulky příležitostné stolování, a možná není tak dobře hodí pro "bílé ubrusy, stravování.

Pokud jde o důvod, proč à la carte se nejen vytvořit iPad aplikace s podobnou funkčnost, Suri, že zařízení prostě není optimální pro společnosti cílů vytvořit menší, lehčí, srdečný zařízení pro stolování tableside. Neoficiálně, spuštění skutečně vyměňují EMA

Žádné komentáře:

Okomentovat