úterý 30. srpna 2011

Jediné světové turbopohonem Batmobile na prodej na eBay, recese zasáhne Bruce Wayne, také

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/worlds-only-turbine-powered-batmobile-up-for-sale-on-ebay-rece/:
Pamatujte, že Boeing-Powered Batmobile jsme narazili minulý měsíc? No přátelé, mohlo by to být tvoje přes eBay aukci asi za týden. V současné době je nejvyšší nabídka 620.000 dolarů - což by mělo stačit na pokrytí nákladů na několika aut nehodí pro Caped Crusader. Nicméně, žádný z těchto jsou vybaveny vrtulníku turbínou, teď co? Puč Racing připomíná zúčastněným stranám, že Mean Machine je ulice, registrované v USA, takže můžete valit jako Dark Knight beze strachu z policie sledují vás. IPad naloženo s digitální avionikou pomáhá sledovat proudový motor, a můžete použít výběr ze tří palivových zdrojů energie, aby věc: Jet, petrolej nebo nafta. Hey Now, nikdy jsme řekl, že je šetrný k životnímu prostředí. Pokud jste, stejně jako Jay-Z, jsou "Prkna na milion," podívejte se na detailní záběry níže a aukce nabídku na jízdu Batman se sami.

Jediné světové turbopohonem Batmobile na prodej na eBay, recese zasáhne Bruce Wayne, také původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 08:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Motofinity | zdroj eBay

Žádné komentáře:

Okomentovat