úterý 30. srpna 2011

Toshiba bude příští tablet být jmenován Excite? Známka piliny navrhnout, aby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/will-toshibas-next-tablet-be-named-the-excite-trademark-filing/:
Včera jsme chytili vítr fáma , že Toshiba bude odhalení nové, ultra-tenké tablet na letošním veletrhu IFA . Dnes, slovo na ulici, je to, že společnosti nadcházející břidlice může být nazýváno "Excite." Podle amerických ochranných známek podání získané Android policie, Toshiba zřejmě registrovaných domnělý název produktu v kategorii "tablet počítače." Výrobce také popadl celou řadu doménových jmen, včetně "excitetablet.com", "toshibaexcite.com" a "thetoshibaexcite.com" - to vše je v současné době přesměrování na stránky společnosti Toshiba. Jak jste si možná vzpomínáte, nápadně podobné důkazy vynořil těsně před daří trh, tak nedávná historie jistě dodává trochu spolehlivost dnešní zprávě. Jako vždy budeme určitě vás krok s nejnovějším vývojem.

Toshiba bude příští tablet být jmenován Excite? Známka podání navrhnout tak původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 07:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android policie | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat