úterý 30. srpna 2011

S iTunes v oblaku, Apple Pod-Over-sliby a přináší

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vV4osCS2BcA/:
matchios

Jako letní vítr a my jsme blízko pádu, víme, že dvě věci jsou zcela jistě chystá vstoupit existence ve světě Apple: iOS 5 a iCloud. Vzhledem k tomu, že obě nabídky vývojáře třetích stran různé příležitosti, oba jsou v procesu testuje této komunity. A to znamená, že se věci začínají unikat. Dnes večer přinesl možná největší překvapení zjevení ještě: iTunes v cloudu budou podporovat proudu, stejně jako stahování hudby.

Nyní, před každý pracuje sám na tizzy křičel "první !!!", Ano, je pravda, že ostatní hudební služby nabízené v cloudu streaming dříve - především jak Google a Amazon Hudba Beta Cloud Player letos v létě. Ale ani jeden z nich je iTunes, největší prodejce hudby na světě (on-line, nebo "offline"). A existuje spousta dalších služeb, které jsou pouze pro streaming. Nyní se zdá jisté, že letos na podzim, bude iTunes nabízet i stahování mraků a oblačnosti streaming.

A to je velký problém, protože během iCloud odhalení na WWDC v červnu, Apple neřekl ani slovo o vysílání. To vedlo všichni věřit, že funkce by neměla být prováděna, jestliže služba spuštěna - zklamání, to je jasné. Ale nyní se zdá, že Apple vytáhl staré "pod-slib, přes-dodat" trik. iTunes zápas oživil pro vývojáře pro testování dneska večer a přehrávání hudby z oblaku je již v provozu .

Je docela možné, že Apple nebyl oznámit streaming na WWDC proto, že zatím nemají povolení vydavatelství "pro tuto funkci a nyní dělají. Je také možné, že nemají pocit, že potřebujete oprávnění etikety "- konec konců, ani Google ani Amazon získat před zahájením své služby, a oba jsou stále živé. Je také možné, že rozhodnutí MP3tunes minulého týdne postiženy Apple pozici. Bez ohledu na to, jak se to stalo, stalo se to. A to je skvělá zpráva pro všechny.

To také ukazuje, Apple statečnost, pokud jde o malé zákazníky potěší. Apple oznámil iTunes v oblaku, a lidé byli nadšení, ale trochu zklamání z funkce. Jenže Apple také oznámil, že nejméně čtyři měsíce před startem - něco, co nemají rádi typicky do činění s výrobky. Když iTunes v oblaku se konečně plně startu, Apple zřejmě nechce pár dalších překvapení na odiv při odhalení (nepochybně na podzim událost, která je obvykle zaměřeny na hudbu). Jeden z těch lze nyní streamování hudby z oblak (i ​​když trochu zkažený vývojář úniky dnes večer).

Srovnejte to s tak Google spustil svou hudbu cloud služeb. Původně odhalena na Google I / O v květnu 2010 byly náznaky, že služba bude trh později v tomto roce. Místo toho, každý musel čekat, až o rok později na I / O 2011 získat hrubé verzi služby. A mám na mysli hrubý : Google Hudba Beta vyžaduje, abyste nahrát veškerou svou hudbu na servery Google, aby se do práce. A tam je absolutně žádný obchod k němu připojené na nákup nové hudby online. To je ještě případ dnes, čtyři měsíce po zahájení beta. Google za-slíbil a pod-doručena.

Ve srovnání s Google Music Beta a Amazon Web Player

Žádné komentáře:

Okomentovat