úterý 30. srpna 2011

Beyonce Těhotenství Novinky na MTV VMA Narození Nový záznam Twitter Of 8868 tweety za sekundu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/56_evmdeWDo/:
Twitter

Beyonce strhla Twitter na nový rekord, pokud jde o tweety za sekundu, včera večer, když zpěvák oznámil její těhotenství na MTV Video Music Awards. Podle na Twitter, Beyonce je velký MTV VMA # moment dal Twitter záznam ránu: 8.868 tweety za sekundu.

Beyonce ukázala své těhotenství na předávání cen v noci, a oznámení vyvrcholily v zpěvačka mnula si dítě narazí na jevišti po jejím provedení. To je, když Twitter viděl rekordní počet odeslaných tweety.

MTV také viděl rekordní sledovanost on-line akce s 2,3 milionů video streamů pro tento den. MTV uvádí, že v neděli, MTV.com přitahoval největší VMA den, kdy publikum (téměř 2 miliony), zatímco MTV mobilní web zaznamenal největší denní vůbec, včetně 2,7 milionů mobilních zařízeních. MTV.com měla také nejvyšší stupeň doporučení z Twitteru někdy v neděli a byla to "největší sociální VMA den vůbec," v závislosti na síti.

Je to trochu překvapivé, že dítě novinky ze celebrity převzala rekord tweety za sekundu. Předchozí držitel rekordu TPS došlo během finálních momentů americké ženské fotbalové družstvo v utkání proti Japonsku v červenci 7196 s tweety za sekundu.

Pokud jde o minulé události, Bin Ládina smrti kreslil významná vrchol v tweety za sekundu s TPS 5106. Super Bowl 2011 viděl TPS 4064 a rekordní byl Silvestr 2010 v Japonsku, která zasáhla 6939 TPS na svém vrcholu. V den, kdy japonské zemětřesení a tsunami v březnu 5530 dosáhl Twitter použití TPS. A během Royal Wedding v Anglii v dubnu, Twitter dosáhl vrcholu 3966 TPS.

Asi by se místo Beyonce dítě Novinky ve stejném šoku nebo novinky stojí kategorií výše uvedených událostí (Vlastně jsem se ani dívat na VMA minulou noc). Ale skutečnost, že zpráva se dostat tak vysokou angažovanost pro Twitter není signál, že lidé používají komunikační nástroj v rekordním počtu.

Foto kreditní / MTV



Žádné komentáře:

Okomentovat