úterý 30. srpna 2011

Fotograf jde digitální rány půl milionu dolarů na 10MP snímač

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/photographer-goes-digital-blows-half-a-million-dollars-on-a-10m/:
Někdy strávil příliš mnoho na luxusní hodinky či kabelky ? Slyšíme Ya - skříně praskají ve švech Engadget se spojkami Balenciaga si jen stěží kdy se víc. Ale víte, kdo jsme vinu za tyto nevysvětlitelné zaniká spotřebitelských rozsudku? Profesionálního fotografa jménem Mitchell Feinberg, který je vlastníkem největší světové digitální snímač. On používá 500.000 dolarů na zakázku 8x10 palců zadní straně fotoaparátu pomoci zachytit lákavé reklamní fotografií pro klienty jako couture Bulgari a Vogue. Co je vlastně lokomotiva, ačkoli, je, že snímač je jen 10MP, který ani zdaleka dostatečné pro tisk umění. Místo toho, Feinberg dá to práci jako náhradu za Polaroid, chytil v plné velikosti testu zaskočí při natáčení, než návrat k staromódní list 8x10 filmu poslední peníze-shot. Vzhledem k tomu, že dříve utrácel $ 50k za rok Polaroid skladem, nyní tráví nic. Takže, na rozdíl od těch směšných modře zbarvené Zákazy-Ray Koupili jsme na naší dovolené, měl by tento blok světla-vnímavý lásky se nakonec vyplatí. (Jo, a když už mluvíme o letních přestávek, Feinberg říká, že je v současné době daleko na své, ale slibuje, že po nějaké ukázkové fotky na jeho místě, když se vrátí.)

Fotograf jde digitální rány půl milionu dolarů na 10MP snímač původně objevila na Engadget na po. 29 srpen 2011 21:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TechCrunch | zdroj APhotoEditor | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat