úterý 30. srpna 2011

Klipsch intra Obrázek S4A v uších, umožňuje uživatelům Android cítit in-line dálkové lásky

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/30/klipsch-intros-image-s4a-in-ears-lets-android-users-feel-the-in/:
Není pochyb o Klipsch S4 sluchátka do uší linka má jedny z nejlepších, aby se měl v rámci 100 dolarů, ale kromě svého iPhone kompatibilní varianta S4i, uživatelé mobilních telefonů, kteří chtějí in-line výhod vzdáleného byly pryč štěstí. No, vypadá to, že časy jsou-Changin 'jako Android orientované verze hlukové izolace pupeny, vhodně nazval S4A, se objevilo pro předběžnou objednávku na místě Klipsch je. Dálkový ovladač je kompatibilní se na Android 2.1 a zdá se být mírně vylepšený z S4i s méně tlačítky, ale specifikace říkají, že to bude práce pro telefonní hovory, ovládání hudby a nastavení hlasitosti. Chcete-li tento dort je poleva ještě bohatší, bude Klipsch ovládání aplikace také umožní "vlastní funkci." Jsou ceny v pohodě Benjamin se žádné slovo na lodi datum ještě ne, ale najdete některé robot-oděný closeups v galerii níže.
[Díky, Bjorn a Jason]

Klipsch intra Obrázek S4A v uších, umožňuje uživatelům Android cítit in-line vzdálených lásky původně objevila na Engadget na út. 30 srpen 2011 00:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj KLIPSCH , (Facebook) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat