sobota 16. července 2011

Týden v Apple: Přechod na Lion vydání

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/oUV4iOdSWn4/week-in-apple-migrating-to-lion-edition.ars:

Mac OS X verze Lion byl široce očekává pro tento týden, ale bohužel, to nebylo souzeno. Stále máme návod, jak přejít na nový Mac se lvem, bez použití Apple Migration Assistant a diskutovali Apple závazek kreativní profesionály. To bylo spolu s velkým množstvím zvěsti o next-gen MacBook vzduchu, Apple TV, iTunes a dokonce i filmy, které se pro velmi různorodé týden Apple zprávy.

Ano, pokud chcete Lion, ne Cruft: dostat čisté začít s manuální Mac migrace : S každým novým počítačem Mac a každá nová verze Mac OS X, Migration Assistant poslušně kopíruje všechny data ze starého systému na nový. Ale po téměř deseti letech, s nutkáním, aby čisté spuštění je příliš silný pro náš zpravodaj. Zde je návod, jak to udělat, ale není to pro lidi se slabým srdcem.

Po Final Cut Pro debakl, se Apple stále starají o kreativní profesionálové? : Apple Final Cut Pro sporných X verzi vytvořil nepříjemný pocit mezi Mac profesionální tvůrci obsahu. By měly být obavy o své investice do platformy Apple Mac jako hlavní proud jde? Dave Girard tvrdí, že je příliš brzy zasáhnout tísňového tlačítka.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat