sobota 16. července 2011

Plick závěsy elastické jízda na DIY Robotics vlak (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/plick-hitches-an-elastic-ride-on-the-diy-robotics-train-video/:
Muž, doufáme, že Gumby sbírá nějaké fotky kontroly pro tento jeden. Jedna část neuvěřitelné, strečink hračku, a jedna část DIY kit robotiky, projekt Plick má tradiční fandy přístup k cihlové budově vlastních bot a plácne gumový vše kolem něj. Průmyslový vzor Prototyp z brazilského inženýra Gabriela Paciornik kombinuje programovatelné robotické části s elastickým kabelové připojení vhodné pro páskování vaše výtvory šíleného vědce, aby předměty každodenní potřeby. Takže, co uděláte? Sada balení různých senzorů založených na kruzích, které reagují na dálku a zvuku, což si mod-jobs moc pohybu a světla. To je bezpečné říkat ne-pro-trh otočí hračky od LEGO Mindstorms NXT území - a to je přesně to místo. Daleko videa demo a 60. pláži hudebním doprovodem po přestávce.

Pokračovat ve čtení Plick závěsy elastické jízda na DIY Robotics vlak (video)

Plick závěsy elastické jízda na DIY Robotics vlak (video) původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 05:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nejlepší gadgety | zdroj Plick projektu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat