sobota 16. července 2011

Fujitsu být první Windows Mobile telefon Mango v. .. Srpnu?

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/fujitsu-to-launch-first-windows-phone-mango-handset-in-august/:
Řekněme, že to tak není - je nejen telefon není zpoždění, je to skutečně v úmyslu vyjít dříve, než jeho citoval spuštění okna? Tento konkrétní zázrak, je mnohem více než výjimkou z pravidla, ale Microsoft je nejnovější operační systém Windows Mobile (přezdíval " Mango ") by mohl přijít ještě před očekávaným pádu vydání. Podle Nikkei, Fujitsu nabídne první Mango zařízení, vodotěsné telefonu s názvem IS12T na KDDI ", již na konci příštího měsíce." Telefon je k prodeji za 30.000 - 40.000 jenů (378 - 505), rozumné množství mincí, co bude pravděpodobně vyšší-end zařízení. A - pokud je to stejný telefon předvedla tento týden na Worldwide Partner Conference - růžové verze bude v prodeji. Takže, co je lákavější: Hello Kitty , ochucené Windows Phone, nebo Samsung Galaxy S II lookalike běží Mango? Je to těžké rozhodnutí.

Fujitsu být první Windows Mobile telefon Mango v. .. Srpnu? původně objevila na Engadget na So. 16 červenec 2011 16:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nikkei (vyžaduje přihlášení) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat