sobota 16. července 2011

Orange UK nabízí denně 30 MB pro 3 libry roaming možnost za poplatek unavené cestovatele

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/orange-uk-offers-daily-30mb-for-3-roaming-option-for-fee-weary/:
Oranžový Oh Orange UK zákazníky, je štěstí psy, si dopravce dává vám trochu odpočinout, když vstoupíme zcestovalý období. Už jste připoután k absurdním za MB poplatky za roaming, nebo zbytečné měsíční plány. Místo toho můžete vysolit 3 liber denně (asi 5) pro 30 MB dat - což je dost pro kontrolu e-mailu a dělat nějaké světlo procházející. Pokud nechcete používat žádné údaje pak nemusíte dostat účtován (sweet!), ale jít přes limit a že jsi zpátky do normálního 3,07 libry za MB sazby (není tak sladká). Je to ideální volba pro cestovatele, kteří jen tráví týden či dva v zahraničí v době, a to vyplňuje mezeru s dalšími poskytovateli UK Vodafone, který nabízí dvě libry za den, 25MB možnost. Teď, když jen jiní (obzvláště naši přátelé tady v USA ) by rozumné nabídnout roaming plány jejich vlastní.

Orange UK nabízí denně 30 MB pro 3 libry roaming možnost za poplatek unavení cestující původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Trusted Recenze , Recombu | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat