sobota 16. července 2011

Podzemní Slib Turntable.fm

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/38ACc9lpTRc/:

Poznámka redakce: Host přispěvatel Semil Shah je podnikatelem zájem o digitální média, spotřební internetu a sociálních sítí. Ten sídlí v Palo Alto, a můžete sledovat ho na Twitteru @ semilshah .

Jeden z nejvíce plodného vinyl sbírek patří DJ, který pouze plochy tu a tam. A když to udělá, zástupy fanoušků čekat na návnadou dechu, zoufale ochutnat pivo z nejnovějších Josh Davis, jinak známý jako DJ Shadowa . DJs jako stín obvykle začínají vytvářet v podzemí. Jejich hudba je výsledkem měsíců, odběr vzorků a řezání tvořit zcela nové zvuky. Tyto nové skladby tvoří ve tmě, mimo dosah gramofonových, rozhlasových stanic, a většina posluchačů. Je to trochu idealizoval, ale je tu také hodně pravdy do podzemí tvůrčího procesu a mlčenlivý DJ bitev, které se vyskytují v reálném životě, kde ostatní DJs míru jejich vrstevníci. Pro ty, kteří byli svědky živého bitvy, to je jedinečné prostředí, kde neznámý DJ Lze si představit, na kteroukoli noc, spin záznamy lepší než profesionálové, jako je DJ Shadowa.

Ano, je to další příspěvek o Turntable.fm .

TechCrunch je Erick Schonfeld byl první, kdo se o službu zpět v květnu. Od té doby je to svlečen jako horké letní singl. Skoro každý věří, gramofon se může stát velký problém, i když stojí před nebezpečným min (viz níže) a mohou se snaží udržet na výsluní Nyní, Spotify zahájila ve Spojených státech Je to skvělý příběh o společnosti, pivot a vytvoření služby. Investoři kroužili kolem Manhattanu a společnosti řady B by měla být oznámena brzy. Každý blog a tech Quora krýt svou svah několikrát, je to technologie, stack , jak to mohl dělat peníze , jak vytvořit seznamy skladeb , živý DJ akci v New Yorku, a dokonce i tradiční hospody, jako The New York Times vážil palců Nebudu opakovat nebo sumarizovat některé z pojištění se tak daleko, ale mnoho z těchto kousků chybí klíčové body o tom, proč toto místo má tak slib. Chtěl bych svítit světlo na nich.

Za prvé, může na platformě Turntable.fm pomůže zajistit rovné podmínky pro začínající DJs a hudebníky budovat svou reputaci, své publikum, a možná dokonce se objevil. V reálném světě, DJs vytváří dráhy a boje v podzemí, vydělávat jejich pověst tím, že vykonává v různých místech, pásky obchodní mix, odkazy (či Dissing) svých vrstevníků, a začlenění nových triků do jejich snižování. Co se děje v podzemí několik let může být nyní pomalu přichází on-line, kde by někdo mohl

Žádné komentáře:

Okomentovat