sobota 16. července 2011

LG se Gingerbread-sportovní Optimus Net a Pro z trouby

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/lg-takes-gingerbread-sporting-optimus-net-and-pro-out-of-the-ove/:
LG Optimus Optimus Pro a čisté
Gingerbread Není jen pro high-end lidí - i entry-level kluci potřebují trochu oddenek příchutí lásky a teď znovu. LG chápe, že i to je důvod, proč společnost představuje dvojici zařízení své řady Optimus nazval Net a Pro. Pro Optimus , stejně jako jeho podobně monikered Droid Pro je přístroj s QWERTY bonbóny 2,8 palcový dotykový displej. Pro přichází trojice barevných variant, včetně něco jako "titan". Net, na druhé straně, je plně dotykový záležitost (i když může být v Severní Americe verzi Sport výsuvná QWERTY klávesnice) s 3,2-palcový 320 x 480 displejem. LG se tlačí své sociální + widgety, které dal Twitter a Facebook na úvodní obrazovce - něco, co všichni víme, jiní měli tuny úspěchu. Oba přístroje balení 1500mAh baterií a 800 MHz CPU, což by mělo stačit pro nenáročné uživatelé smartphonů. Budou se válí se letos v létě začíná v Evropě. Ještě jeden pic a některé PR čekají po přestávce.

Pokračovat ve čtení LG má Gingerbread-sportovní Optimus Net a Pro z trouby

LG se Gingerbread-sportovní Optimus Net a Pro z trouby původně objevila na Engadget na pá. 15 červenec 2011 21:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat