sobota 16. července 2011

Groupon pro solární? Solární @ NABÍDKA PRÁCE stavby Slevy pro Chystáte Zelená spolu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U7zvr4YfQSg/:

Nákup skupina se stěhuje do obchodního čisté energie díky prostoru Solar @ Work , program navržený San Francisco je Ministerstvo životního prostředí , aby se solární panely cenově dostupnější pro majitele podniků. Podniky mají tři možnosti pro získávání solární panely v rámci programu: nákup, pronájem a zajištění úvěru. Federální dotace pokrývající 30% nákladů na instalaci je také v nabídce.

Solární @ Work doufá, že k podpisu nejméně 20 vlastníků budov v oblasti San Francisco do konce roku, což by mohlo překládat jako až 2 MW solární energie.

I když je program inovativní zjednodušení solárních pro komerční objekty, není to první, jak využít skupinu kupní sílu pro solární. 1Bog má podobný model pro domácí solární instalace, a SolarMosaic poskytuje crowdfunding platformu pro podání Solar Společenství staveb, jsou školy a kostely.

Skupina Nákup model mohl slevy panely o 10-15% a snížit náklady na správní poplatky až o 75%. To nezní jako ukrást spotřebitelské Standards Group nákupu, ale vzhledem k tomu cenovka na solární panely, mohlo by to přidat až k významným úsporám. Město tvrdí, že vysoké počáteční náklady na solární je hlavní překážkou vstupu do solárních pro většinu komerčních nemovitostí majitele.

San Mateo je SolarCity získala nabídku na poskytnutí panelů a zúčastněných podniků se očekává, že snížení ceny za sluneční než to, co platí pro napájení ze sítě. V současné době, komerční objekty méně než čtyři příběhy jsou způsobilé k účasti v programu. V případě, že pilot je úspěšný, může to být rozšířen do dalších částí země, i na celém světě.

Foto od Living Off Grid



Žádné komentáře:

Okomentovat